Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εμπνευστείτε από τους Star...*Τουίγκι*



Η Τουίγκι (Lesley Lawson ,19 September 1949), είναι Αγγλίδα μοντέλο, ηθοποιός, και τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1960. Αρχικά ήταν γνωστή για το εξαιρετικά λεπτό της σώμα(εξ ου και το παρατσούκλι της), το ανδρόγυνο look της, τα μεγάλα μάτια με τις πολύ μακριές βλεφαρίδες της και τα κοντά της μαλλιά. Μετά το μόντελινγκ η Τουίγκι συνέχισε την επιτυχημένη καριέρα της στο κινηματογράφο, στο θέατρο και στη τηλεόραση. Τέλος μέχρι και σήμερα παραμένει μία από τις  εξέχουσες κυρίες της μόδας, της ηλικίας της.

Το 1960 έκανε την εμφάνιση της η μόδα Τουίγκι από το όνομα του μοντέλου .Το μακιγιάζ έγινε γυαλιστερό με ζελέδες και στιλβωτικά(lip-gloss) σε συνδυασμό με διογκωμένα μαλλιά, μπότες, μίνι φούστες και παντελόνια καμπάνα που συμπλήρωναν την όψη. 

Για να το πετύχουμε το μακιγιάζ της Τουίγκι  στολίζουμε  τις οφθαλμικές κοιλότητες με καστανή σκιά ματιών και χρησιμοποιούμε ανοιχτόχρωμες σκιές για τα βλέφαρα και βαριές τεχνητές βλεφαρίδες. Βάφουμε τις παρειές με κατάλληλη σκιά για να έχουν όψη βαθουλώματος και τέλος τα χείλη παραμένουν ωχρά.  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: