Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Εμνευστείτε από τους Star...*Lady Gaga*



Η Lady Gaga είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, τραγουδοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και ηθοποιός. Το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, ενώ το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, με το οποίο έγινε γνωστή, αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Κουίν «Radio Ga-Ga». Στη μουσική έχει επηρεαστεί από καλλιτέχνες της ποπ, όπως η Μαντόνα και ο Μάικλ Τζάκσον και καλλιτέχνες τηε ροκ όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι και οι Queen. Έχει πουλήσει 23 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και 80 εκατομμύρια singles. Έχει βραβευτεί με πέντε Γκράμι, και 14 MTV Video Music Awards. Συνολικά έχει 290 βραβεία από 347 υποψηφιότητες.


 Όσο αφορά  το στυλ και το μακιγιάζ της έχουμε παρατηρήσει πως κάθε φορά είναι διαφορετικό και δεν ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Περίεργα ρούχα, διαφορετικά χτενίσματα κα αξιοπρόσεχτα μακιγιάζ την χαρακτηρίζουν τόσο στις συναυλίες και τα video-clip της όσο και στις  κοινωνικές εκδηλώσεις που παρευρίσκεται.



Για ένα «Διαφορετικό» μακιγιάζ» που μπορεί να είναι σχετικά απλό, αλλά με κάποιες μικρές λεπτομέρειες, μπορεί να γίνει μοναδικό :

·         Δημιουργούμε τη κατάλληλη βάση για το πρόσωπο,  με το κατάλληλο foundation, το κατάλληλο concealer και τη κατάλληλη πούδρα.

·         Χρησιμοποιούμε για τα μάτια  ανοιχτή, ασημένια σκιά για το κινητό βλέφαρο και γκρίζα, μαύρη για την κόγχη. Χαρακτηριστικό στοιχείο η τοποθέτηση eyeliner και πάνω και κάτω κατά μήκος των βλεφαρίδων και η τοποθέτηση πολλών στρώσεων mascara.

·         Τέλος χρησιμοποιούμε για τα χείλη ένα μολύβι χειλιών δύο τόνους πιο σκούρο από το κανονικό κραγιόν.


Extra tip: Δημιουργούμε μια ελιά ως σημάδι ομορφιάς.












Δεν υπάρχουν σχόλια: