Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

"Summer Sunset Makeup Look": Εμνευστείτε από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος!

 Όταν ακούτε τη λέξη "καλοκαίρι" ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό; Πρασινογάλαζα νερά, χρωματιστές αμμουδιές, δροσιστικά κοκτέιλ και υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Ναι το ηλιοβασίλεμα είναι η μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας, η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας για τον ήλιο. Η στιγμή που περιμένει να χαθεί μέσα στη θάλασσα μετά από την πολύωρη περιπλάνηση του γύρω από τη γη. 
 Το ηλιοβασίλεμα, η στιγμή της ημέρας που ο ουρανός αποκτά ένα χρυσαφένιο χρώμα με λίγο κόκκινο, λίγο μωβ, λίγο πορτοκαλί και λίγο κίτρινο, αποτελεί έμπνευση για πολλά πράγματα και ένα εξ αυτών μπορεί να γίνει το μακιγιάζ σας. 
 Εμπνευστείτε από τα υπέροχα χρώματα ενός αυγουστιάτικου ηλιοβασιλέματος και δημιουργήστε ένα άκρως καλοκαιρινό βραδινό μακιγιάζ που θα εντυπωσιάσει!
 
Πρόσωπο: 
Απλώστε foundation στο κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τοποθετήστε consealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο με διάφανη πούδρα ή σε χρώμα που να ταιριάζει με τo foundation. Τονίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα.
Tip: Απλώστε foundation και πούδρα και στα χείλη σας !

Μάτια: 
Τοποθετήστε μια ροζ σκιά ματιών στην εσωτερική μεριά του κινητού  βλεφάρου. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια κοραλί σκιά στην εξωτερική μεριά του κινητού βλεφάρου. Έπειτα εφαρμόστε λίγη κίτρινη σκιά στην  κόγχη και στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήστε καλά. Εφαρμόστε  ένα μαύρο υγρό eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων και για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση βιολετί mascara για τις βλεφαρίδες σας.

Παρειές (Μάγουλα):
Χρησιμοποιείστε ένα κοραλί ρουζ και φυσικά μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το bronzer σας για να δώσετε μια πιο ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα σας. Τοποθετήστε το σε σημεία όπως τα ζυγωματικά, η βάση της μύτης , το πηγούνι, και τα δύο προεξέχοντα οστά του μετώπου. Προσοχή όμως ώστε να μην βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα καθώς τα μάτια είναι αρκετά έντονα και αποτελούν τον "πρωταγωνιστή" του μακιγιάζ αυτού.

Χείλη:
Αρχικά με ένα μολύβι που να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν σας, περιγράψτε τα χείλη σας, δίνοντας τους το σωστό σχήμα και στη συνέχεια γεμίστε όλο το πάχος των χειλιών. Με ένα πινελάκι τοποθετήστε το κραγιόν, προσεκτικά πάνω στο περίγραμμα που έχετε δημιουργήσει με το μολύβι. Για περισσότερη διάρκεια, τοποθετήστε δύο στρώσεις  κραγιόν. Προτιμήστε ένα κραγιόν σε κοραλί-ροζ απόχρωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα nude κραγιόν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: