Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Φυσικό Μακιγιάζ!

 Το πρωινό μακιγιάζ ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι ωραίο  να δείχνει φυσικό. Αναδεικνύονται τα όμορφα χαρακτηριστικά  , χωρίς να φαίνεται βαρύ το μακιγιάζ. Το φυσικό μακιγιάζ ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και δροσερή!Ας δούμε μερικά απλά βήματα για να πετύχεις ένα φυσικό look!


Tips για όμορφο φυσικό μακιγιάζ :
  1. Σωστή προετοιμασία! Το δέρμα σου έχει ανάγκη από περιποίηση. Γι 'αυτό σιγουρέψου ότι το περιποιήσε καθημερινά ώστε να είναι πάντα ενυδατωμένο και λαμπερό. Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα, καθώς και τώρα το καλοκαίρι το αντηλιακό σου με υψηλό  δείκτη προστασίας (SPF) για να προστατεύσει το δέρμα σου από τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις τις ηλιακής ακτινοβολίας! 
  2. Δώσε Βάση! Για να δείχνει το δέρμα σου αψεγάδιαστο χρειάζεσαι βάση. Χρησιμοποίησε consealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και άλλες ατέλειες, όπως κοκκινίλες. Εάν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις make up μπορείς να χρησιμοποίησεις μια ενυδατική με χρώμα ή αντηλιακή κρέμα με χρώμα, η οποία και θα ενυδατώσει και θα δώσει στην επιδερμίδα σου ομοιόμορφη όψη. Μπορείς να βάλεις make up αρκεί να είναι σε μικρή ποσότητα και σε απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου. Βρέξε λίγο, ένα σφουγγαράκι για make up και με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε τη βάση στο πρόσωπο σου. Με αυτό τον τρόπο θα απλωθεί σε λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα. Μην ξεχνάς να σβήνεις τη βάση καλά στο λαιμό και στις ρίζες των μαλλιών για να μην δείχνει σαν μάσκα. Λίγη διάφανη πούδρα θα δώσει μια ματ όψη στο μακιγιάζ. 
  3. Ρουζ! Το ρουζ είναι απαραίτητο για να έχει το δέρμα σου μια απαλή ροδαλή όψη. Διάλεξε μια φυσική απόχρωση και χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα! 
  4. Όμορφα μάτια! Μπορείς να απλώσεις λίγη ποσότητα από το ρουζ σου για να δώσεις χρώμα στο άνω βλέφαρό ΄μια απαλή μπεζ σκιά. Με μια απαλή καφέ σκιά και ένα πινέλο περιέγραψε την κόγχη του ματιού για να δώσεις βάθος στο βλέμμα. Τοποθέτησε καφέ μολύβι ή ακόμα και μαύρο σύριζα στις βλεφαρίδες και σβήσε το με ένα πινέλο, Δύο στρώσεις μάσκαρα θα δώσουν ένταση στο βλέμμα και θα απογειώσουν το look σου. 
  5. Όμορφα χείλη! Στο φυσικό μακιγιάζ θέλουμε φυσικές αποχρώσεις για τα χείλη! Διάλεξε nude ή απαλές ροζ αποχρώσεις κραγιόν ή lip gloss. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις lip balm με χρώμα το οποίο θα ενυδατώσει τα χείλη σου θα τους δώσει ένα ωραίο φυσικό χρώμα! 
  6. Τέλεια φρύδια! Τα μεγάλα, μεσογειακά φρύδια είναι τάση αυτού του καλοκαιριού! Με ένα πινέλο και σκιά ή μολύβι σε απόχρωση που να ταιριάζει στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σου, δώσε σχήμα στα φρύδια σου, και με το βουρτσάκι των φρυδιών χτένισε τα για πιο φυσικό αποτέλεσμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: