Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Το νεσεσέρ των διακοπών μου!

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Ποια καλλυντικά θα πάρουμε μαζί και ποια θα αφήσουμε στο σπίτι ; Δείτε παρακάτω τι θα πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ των διακοπών σας !!

Το νεσεσέρ των διακοπών μου : 


  1. Αντηλιακό! Ό,τι και αν κάνετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας, από το μπάνιο στη θάλασσα μέχρι και μια απλή βόλτα, μη ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό για να προστατευτείτε από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου. Επιλέξτε κάποιο με υψηλό SPF, καθώς αυτήν την εποχή, η ηλιακή ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα έντονη. 
  2. Όχι στο foundation! Προτιμήστε μια ενυδατική με χρώμα από το make up, η οποία θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα σας προσφέρει μια ελαφριά κάλυψη, αφού το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να αποφεύγετε το βαρύ μακιγιάζ. Μη ξεχάσετε και το consealer για να καλύψετε τις ατέλειες, σε χρώμα που να ταιριάζει με το χρώμα της ενυδατικής!
  3. Bronzer και ρουζ! Για να δώσετε ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα σας τοποθετήστε το σε σημεία όπως τα ζυγωματικά, τη βάση της μύτης , το πηγούνι, και τα δύο προεξέχοντα οστά του μετώπου. Επίσης ένα ρουζ σε ροδακινί ή άλλες φυσικές αποχρώσεις, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά στα βλέφαρα!
  4. Σκιές ματιών! Πάρτε μόνο μια παλέτα με σκιές σε χρώματα όπως ιβουάρ, χρυσό, μπρονζέ και καφέ! Δεν χρειάζεστε πολλές σκιές! Τοποθετήστε το καφέ χρώμα στη γωνία του ματιού ή περιγράψτε την κόγχη του ματιού για να δώσετε ένταση στο βλέμμα! Επίσης επιλέξτε κι ένα χρώμα σκιάς, που να ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας, για να τους δώσετε σχήμα. 
  5. Μάσκαρα! Για να δώσετε όγκο στις βλεφαρίδες και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, μην ξεχάσετε τη μάσκαρα! Επιλέξτε μια στα χρώματα του καλοκαιριού, όπως μοβ, τιρκουάζ, αντί για το κλασικό μαύρο χρώμα, για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!
  6. Κραγιόν! Πάρτε ένα το πολύ δύο κραγιόν σε καλοκαιρινά χρώματα, ένα πιο απαλό για πρωινό μακιγιάζ και ένα πιο έντονο για το βράδυ! Καλύτερα βέβαια, να προτιμήσετε ένα lip balm με χρώμα και SPF, το οποίο θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα, θα τα προστατεύσει από τον ήλιο και θα τους προσδώσει ένα ελαφρύ χρώμα, για ένα πιο φυσικό πρωινό look,και ένα κραγιόν για τις βραδινές σας εξορμήσεις. 
  7. Eyeliner kai μολύβι ματιών! Ένα eyeliner για να τονίσετε το περίγραμμα του ματιού και ένα χρωματιστό μολύβι ματιών αρκούν για να απογειώσουν το μακιγιάζ σας! Προσαρμόστε το πάχος της γραμμής σε αυτό που σας ταιριάζει! 
  8. After sun! Ένα καλλυντικό που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας είναι το after sun, μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητο για να καταπραΰνει από συμπτώματα όπως το ερύθημα, και να ενυδατώσει το αφυδατωμένο δέρμα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: