Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Summer Pink Dream : Δημιουργήστε ένα άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ...

Η μόδα στα σχέδια, αλλά και στα χρώματα για τα νύχια διαρκώς αλλάζει, όπως και για τα πάντα εξάλλου. Έχετε όμως κάθε φορά άπειρες επιλογές σε σχέδια και χρωματικούς συνδυασμούς, για να διαλέξετε ανάλογα με το γούστο σας, αλλά και με το ντύσιμο σας. 
Το καλοκαίρι αποφύγετε το μονόχρωμο και επιλέξτε συνδιασμούς χρωμάτων. Μερικοί πιθανοί συνδυασμοί χρωμάτων είναι, το λιλά με το χρώμα της μέντας, το ροζ με το λευκό, το χρυσό με το λευκό και το κοραλλί.
Ας δούμε λοιπόν μαζί, βήμα βήμα πως θα πετύχετε ένα άκρως καλοκαιρινό μανικιούρ συνδιάζοντας το ροζ με το λευκό και φυσικά χρησιμοποιώντας άπλετη χρυσόσκονη!

  1. Ξεκινήστε με την περιποίηση των νυχιών σας κόβοντας και λιμάροντας τα νύχια σας με προσοχή. Μη κόβετε τα πετσάκια, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη βακτηρίων, και να προκαλέσει βλάβες στο στρώμα του νυχιού. Προτιμήστε να αφήσετε τα νύχια σας σε χλυαρό νερό για λίγη ώρα και στη συνέχεια με ένα ξυλαράκι να σπρώξετε τα πετσάκια. Τέλος μην ξεχάσετε να βάλετε ενυδατική κρέμα στα χέρια και τα νύχια σας.
  2. Χρησιμοποιήστε βάση πριν από το χρωματιστό βερνίκι, η οποία θα περιέχει βιταμίνες, για να προστατεύσει τα νύχια σας τόσο από το σπάσιμο όσο και από τυχόν δυσχρωμίες που μπορούν να προκληθούν από τα βερνίκια νυχιών.
  3. Έπειτα, βάψτε τα νύχια σας με ένα ροζ και ένα λευκό βερνίκι και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά, πριν περάσετε στο επόμενο βήμα.
  4. Προαιρετικά, προτού στεγνώσουν τελείως τα νύχια σας, σε ορισμένα από αυτά τοποθετήστε με προσοχή χρυσόσκονη ή στρασάκια.
  5. Τέλος χρησιμοποιήστε βερνίκι top coat, το οποίο λειτουργεί ως προστατευτικό φιλμ, εξασφαλίζοντας χρώμα και λάμψη μακράς διαρκείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: