Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Εμπνευστείτε από τους Star...*Madonna*



  Η Madonna Louise Veronica Ciccone (16 Αυγούστου 1958) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός, παραγωγός, χορεύτρια, ηθοποιός, συγγραφέας, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και σκηνοθέτης. Είναι γνωστή για τα πρωτοποριακά μουσικά της video, καθώς και την χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στην δουλειά της.
Το μακιγιάζ και γενικότερα το στυλ της Μαντόνα άλλαξε μέσα στο χρόνο  αρκετές φορές. Το 1980 για παράδειγμα το δέρμα της Madonna ήταν χλωμό , αν και υπάρχουν φωτογραφίες της από αυτήν την εποχή που την δείχνουν με  ακόμη πιο χλωμό  πρόσωπο μέσω της χρήσης του μακιγιάζ.

Για να δημιουργήσουμε το μακιγιάζ της Μαντόνα στα 80's :

  • Απλώνουμε στο πρόσωπό foundation, μετά πούδρα και τοποθετούμε ροζ ή ροδακινί ρουζ στις παρειές.
  • Βουρτσίζουμε  τα φρύδια προς τα πάνω , με τη χρήση gel φρυδιών αν χρειαστεί να τα κρατήσει στη θέση τους. Συμπληρώνουμε αραιές περιοχές με ένα μολύβι .
  • Τοποθετούμε μια  σκιά ματιών ανοιχτού χρώματος σε όλο το κινητό  βλέφαρο. Αυτό μπορεί να είναι nude, γκρι ή  άλλο χρώμα που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε το μαύρο eyeliner σε μια παχιά γραμμή στο άνω και κάτω βλέφαρο. Γυρίζουμε  με το ειδικό βουρτσάκι τις βλεφαρίδες και εφαρμόζουμε αρκετές στρώσεις μάσκαρα.
  • Κάνουμε  το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι και γεμίζουμε με κραγιόν σε κόκκινο χρώμα. 



Ενώ για ένα «Modern Day Retro» μακιγιάζ :
  • Απλώνουμε ένα  υγρό ή κρεμώδες foundation, χρησιμοποιώντας σφουγγάρι ή πινέλο. Εφαρμόζουμε ένα απαλό ροζ ρουζ στις παρειές το οποίο θα σβήνει στα ζυγωματικά μέχρι τους κροτάφους. 
  • Σχηματίζουμε τα φρύδια με ένα μολύβι φρυδιών στο χρώμα των φρυδιών  για να καλύψουμε τυχόν κενά και να τους δώσουμε σχήμα. Ξεκινάμε το μακιγιάζ των ματιών εφαρμόζοντας μία κρεμ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε μια σκιά ματιών γκρι στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήνουμε καλά . Εφαρμόζουμε  ένα μαύρο υγρό eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων , προς την εξωτερική γωνία του ματιού  και αρκετές  στρώσεις από μαύρη mascara για τις άνω και κάτω βλεφαρίδες. 
  • Για τα χείλη χρησιμοποιούμε ένα πινελάκι για να εφαρμόσουμε ένα τριανταφυλλί ή χρώμα μούρων κραγιόν και τοποθετούμε διαφανές gloss για επιπλέον λάμψη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: