Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

2 Υπέροχα σχέδια νυχιών για την ημέρα των ερωτευμένων!

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και όλες μας θέλουμε να είμαστε περιποιημένες από την κορφή μέχρι τα νύχια, την ημέρα αυτή. Για το λόγο αυτό δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε  δύο υπέροχα σχέδια νυχιών για τέλεια, περιποιημένα άκρα την ημέρα των ερωτευμένων. Δοκιμάστε τα και κλέψτε τις εντυπώσεις!!!


Σχέδιο Καρδούλα : 

  1. Λιμάρετε τα νύχια σας σε τετράγωνο σχήμα και περάστε τα με βάση. Η βάση θα αποτρέψει το μανό να χρωματίσει τα νύχια σας ενώ θα του προσφέρει προστασία και θρέψη. 
  2. Απλώστε σε όλα σας τα νύχια εκτός από το μέσο και το παράμεσο, κόκκινου χρώματος βερνίκι σε  2 στρώσεις . Στο μέσο απλώστε ασημένιου ή χρυσού χρώματος glitter, σε 2 ή 3 στρώσεις, έτσι ώστε να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τέλος στο παράμεσο απλώστε 2 στρώσεις λευκού χρώματος βερνίκι. 
  3. Με ένα doting tool ή ένα πινελάκι ή ακόμα και μια οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι μαλλιών, σχηματίστε με κόκκινο χρώμα, μικρές καρδούλες σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, στο παράμεσο, στο οποίο απλώσατε το λευκό βερνίκι. Επίσης σχηματίστε μια μικρή λευκή καρδούλα στον αντίχειρα, όπως στην εικόνα. 
  4. Αφού στεγνώσουν καλά τα νύχια σας απλώστε προσεκτικά το top coat! 


Σχέδιο Χείλη- Φιλάκι : 
  1. Απλώστε βάση σε όλα σας τα νύχια όπως προηγουμένως. Απλώστε σε όλα σας τα νύχια εκτός από το μέσο, ροζ χρώματος βερνίκι σε 2 στρώσεις. Στο μέσο απλώστε 2 στρώσεις λευκού χρώματος βερνίκι. 
  2. Με ένα doting tool ή ένα πινελάκι σχηματίστε στο μέσο, ένα σχέδιο σε σχήμα χειλιών ή αλλιώς φιλάκι, με ροζ χρώματος βερνίκι. Με μια πιο σκούρα απόχρωση του ροζ σχεδιάστε 2 ή 3 σχέδια- φιλάκι και στον αντίχειρα. Με ένα μικρό πινέλο και άσπρο χρώμα κάντε πάνω στο σχέδιο των χειλιών στον αντίχειρα, μικρές γραμμές για να δώσετε την εντύπωση των φυσικών γραμμών που έχουν τα χείλη μας. 
  3. Στο παράμεσο σχεδιάστε κουκκίδες λευκού και σκούρου ροζ χρώματος. 
  4. Τέλος απλώστε σε όλα σας τα νύχια, προσεκτικά μια στρώση top coat!



Δεν υπάρχουν σχόλια: