Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Bridal Makeup Tips: Για ποιούς λόγους είναι πιο ακριβό ;



 Η ημέρα του γάμου θεωρείται μια από τις σημαντικότερες ημέρες για τη ζωή μιας γυναίκας και το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στο να έχει η νύφη την εικόνα που έχει ονειρευτεί.

 Το μακιγιάζ που θα διαλέξει η νύφη θα πρέπει να της ταιριάζει, να την κάνει να δείχνει όμορφη και μοναδική και κυρίως να μην την παραμορφώνει αλλά να την αναδεικνύει. Επίσης βασικό ρόλο στην επιλογή του μακιγιάζ παίζει το χτένισμα, το νυφικό και φυσικά η απόχρωση του δέρματος και των μαλλιών της νύφης.
 Έτσι λοιπόν πρέπει να εμπιστευτείτε τον κατάλληλο αισθητικό- makeup artist,   ο οποίος θα έχει την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη φαντασία να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ για εσάς. Ένα μακιγιάζ  που θα σας μεταμορφώσει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς και θα ανταποκρίνεται  πλήρως στις ανάγκες σας.

Όμως για ποιους λόγους το νυφικό μακιγιάζ διαφέρει από ένα απλό βραδινό μακιγιάζ ; Για ποιο λόγο είναι πιο ακριβό και γιατί νύφη πρέπει να επιλέξει έναν επαγγελματία για το μακιγιάζ της ;


  1. Το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι μόνο ένα απλό βραδινό μακιγιάζ. Ο επαγγελματίας πρέπει να έχει υπόψη του, εκτός από το πως θα δείχνει από κοντά η νύφη τη βραδιά αυτή, και πως θα αποτυπωθεί η νύφη στις φωτογραφίες και το βίντεο. Εξάλλου αυτή η εικόνα του προσώπου της νύφης είναι που θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη από την ημέρα του γάμου της!
  2. Πάντα αρκετό καιρό πριν την ημέρα του γάμου πραγματοποιούνται δοκιμαστικά ώστε να επιλεγεί το κατάλληλο μακιγιάζ που θα κολακεύει την νύφη και φυσικά για να είναι όλα τέλεια για την ημέρα αυτή. Συνήθως πραγματοποιούνται 2 με 3 δοκιμαστικά και η τελική τιμή περιλαμβάνει ένα πακέτο με τα δοκιμαστικά, το τελικό μακιγιάζ την ημέρα του γάμου και ίσως κάποια περιποίηση του προσώπου με θεραπείες ενυδάτωσης, λάμψης και τόνωσης.
  3. Σίγουρα η τιμή του νυφικού μακιγιάζ εξαρτάται και από τον επαγγελματία που θα επιλέξετε. Πληρώνεται τον επαγγελματία, τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει. Φυσικά υπάρχουν επαγγελματίες για όλα τα “πορτοφόλια” , γι’ αυτό σας προτείνουμε  να κάνετε μια έρευνα αγοράς προτού καταλήξετε στον επαγγελματία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί του καλύτερα. Σας προτείνουμε να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία με αρκετή εμπειρία στο νυφικό μακιγιάζ (ζητήστε του να δείτε δουλειά του) που θα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση, θα “σβήσει” το ενδεχόμενο άγχος που θα έχετε και θα σας κάνει να λάμπετε από χαρά με την εικόνα σας.
  4. Τέλος εκτός από την τεχνική που έχει ένας επαγγελματίας διαθέτει και επαγγελματικά προϊόντα. Κάποιες φορές διαφέρουν ακόμα και από αυτά που χρησιμοποιεί ο ίδιος σε ένα βραδινό μακιγιάζ. Καλλυντικά προϊόντα high definition, αδιάβροχα, ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες (ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες) που θα διατηρήσουν το μακιγιάζ σας για πάρα πολλές ώρες αναλλοίωτο και λαμπερό για ολόκληρη τη βραδιά του γάμου σας, της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: