Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Χτενίσματα- Κουρέματα Μαλλιών Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016-17 !

Οι τάσεις στα χτενίσματα και τα κουρέματα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016-17 ποικίλουν σε στυλ, από χτενίσματα με όγκο και υφή που αποπνέουν έναν αέρα από 80ς,μέχρι chic και αυστηρά χτενίσματα με retro διάθεση αλλά και πλεξούδες, που μας θυμίζουν καλοκαίρι! Ας δούμε όμως αναλυτικά τις τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο-Χειμώνα όπως παρουσιάστηκαν στα fashion shows! 

  • Όγκος στα Μαλλιά: 
 Μαλλιά με όγκο που θυμίζουν την δεκαετία των 80ς! Κρεπάρισμα στην κορυφή του κεφαλιού, πολλές μπούκλες, περμανάντ και αφάνες!! Για να δώσετε όγκο στα μαλλιά τοποθετήστε αφρό και στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα! Αγαπάμε τις μπούκλες καθώς προσθέτουν μια άγρια αλλά και ταυτόχρονα σέξι πινελιά στο looκ μας και είναι το απόλυτο must για αυτή τη σεζόν.  Όσες έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά, αναδείξτε τα, μην τα ισιώνετε!!


  • Τοστιέρα: 
   Η τοστιέρα επέστρεψε, είναι ένα από τα απόλυτα trend αυτής της σεζόν  και σίγουρα θα την αγαπήσετε!! Μπορείτε να κάνετε τοστιέρα όλα τα μαλλιά αλλά και διάφορα χτενίσματα όπως αλογοουρές!! Η τοστιέρα προσθέτει όγκο στα μαλλιά και δίνει την εντύπωση πυκνών μαλλιών, κάτι που θα λατρέψετε  όσες έχετε λεπτά μαλλιά!!! 
  • Knot it Up: 

Οι κότσοι και οι κόμποι  είναι must για το φετινό Φθινόπωρο-Χειμώνα!! Λιτοί και απέριττοι όπως αυτοί της μπαλαρίνας, χαμηλά chignon αλλά και πιο ατημέλητοι,  οι κότσοι σίγουρα είναι ένα από τα πιο σικάτα χτενίσματα για όλες τις ώρες της ημέρας! 


  • Χαλαρά Κύματα: 
Φυσικά σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη  μέση είναι το απόλυτο look αυτού του χειμώνα!! Δεν χρειάζεται να κάνετε κύματα στα μαλλιά σας με επαγγελματικό τρόπο και εξοπλισμό! Αυτή τη σεζόν θέλουμε χαλαρά, σέξι κύματα  που φαίνονται σαν  να σηκωθήκατε  μόλις από το κρεβάτι! Για να πετύχετε το look, πλέξτε τα μαλλιά σας πλεξίδες ή κότσο πριν κοιμηθείτε και ξεπλέξτε τα το πρωί ή κάντε κύματα με ένα σίδερο μαλλιών σε χοντρές τούφες, ύστερα τινάξτε τα μαλλιά με τα δάχτυλα σας για να δώσετε ένα φυσικό και ατημέλητο αποτέλεσμα!! 
  • Πλεξίδες: 
Οι πλεξίδες είναι τάση και αυτό τη σεζόν και τις αγαπάμε πολύ, από απλές, γαλλικές, boxer braids, ψαροκόκαλο μέχρι πολύ περίτεχνες! Όποια παραλλαγή και να διαλέξετε  σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! 

  • Finger Waves: 
Ένα χτένισμα που μας γυρνάει στην δεκαετία του 20!! Τα κύματα που δημιουργούνται με τα δάχτυλα δίνουν ένα εντυπωσιακό, ρετρό και αριστοκρατικό αποτέλεσμα!! Και εάν  όχι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις αλλά σίγουρα για μια πιο ξεχωριστή περίσταση!! Για να πετύχετε το look, τοποθετήστε gel σε βρεγμένα μαλλιά και με τη βοήθεια των δακτύλων σας ή μιας μιας χτένα με μικρά δόντια δημιουργήστε κύματα τα οποία θα στερεώσετε με πενσάκια. Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά αφαιρέστε τα πενσάκια και είστε έτοιμες!! 

  • Μαλλιά πιασμένα χαμηλά: 
 Αυτή τη σεζόν οι αλογοουρές είναι πιασμένες χαμηλά! Το απλό στυλ είναι πάντα καλύτερο! Πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά με ένα απλό λαστιχάκι ή χρησιμοποιήστε κορδέλα και φιόγκο για να προσδώσετε ένα πιο νεανικό αποτέλεσμα! 

  • Xωρίστρα στο πλάι:
Η χωρίστρα στο πλάι αποπνέει δυναμισμό, ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση όπως και η σύγχρονη γυναίκα!! Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα από τα trends που  θα αγαπήσετε!! 


  • Αξεσουάρ μαλλιών:
Η μόδα θέλει πολλά αξεσουάρ στα μαλλιά το φετινό χειμώνα!!  Βασιλικές τιάρες και στέμματα, μπαντάνες, κορδέλες και ανατολίτικα τουρμπάνια για ένα πιο casual & boho αποτέλεσμα όλες τις ώρες της ημέρας, λουλούδια, μπαρέτες, χτενάκια, καρφίτσες, τσιμπιδάκια, φουρκέτες, αγκράφες στολισμένες με λαμπερά πετράδια και  φλοράλ στοιχεία για τα καθημερινά και βραδινά σας χτενίσματα και θα κλέψουν τις εντυπώσεις! 

  • Αφέλειες: 
Οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο μεγάλα trend του φετινού χειμώνα! Προσθέτουν στυλ, γλυκαίνουν το πρόσωπο και εάν τις αγαπάτε, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να τις κάνετε! Παίξτε με το μήκος και το πάχος για να δημιουργήσετε  ένα αποτέλεσμα που σας ταιριάζει! 
  • Πολύ Μακριά Μαλλιά:
Τα πολύ μακριά μαλλιά είτε τελείως ίσια είτε κυματιστά είναι must τη φετινή σεζόν. Τα πολύ ίσια μαλλιά είναι τάση για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα ακριβώς όπως και τα σγουρά μαλλιά!! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: