Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τάσεις Νυχιών Φθινόπωρο- Χειμώνα 2016-17!

Όπως στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, οι  τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2016-17 περιλαμβάνουν μια γκάμα σχεδίων χρωμάτων και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές. 
Ας δούμε όμως αναλυτικά τις τάσεις στα νύχια για τη φετινή σεζόν. 
  • Metallics:
Tα μεταλλικά χρώματα στα νύχια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Συνδυάστε δύο μεταλλικά χρώματα μεταξύ τους, όπως το ασημί και το χρυσό για ένα εντυπωσιακό και μοναδικό αποτέλεσμα ή κάντε σχέδια με μεταλλικά χρώματα πάνω σε άλλου χρώματος βάση.
  • All about stripes:
Οι γραμμές και οι ρίγες είναι τάση και στολίζουν τα νύχια και αυτή τη σεζόν. Ρίγες που καλύπτουν τα 2/3 ή μια κάθετη γραμμή στο κέντρο του νυχιού για πιο μίνιμαλ  αποτέλεσμα!
  • Dark Night:

Όπως ακριβώς και στο μακιγιάζ  τα σκούρα χρώματα θα είναι must για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2017 και στα νύχια. Το μαύρο, το σκούρο γκρι, το σκούρο δαμασκηνί, το berry, το σκούρο μπορντό. Μπορείτε στις άκρες των νυχιών χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις, μια πιο ανοιχτή για όλο το νύχι και μια σκούρα στις άκρες.  να δημιουργήσετε ένα ντεγκραντέ εφέ.  Δοκιμάστε επίσης  να προσθέσετε glitter και σχέδια πάνω από το μαύρο χρώμα για να κάνετε το μανικιούρ σας πιο φανταχτερό.  



  • Glitter & Swarowski - nail's best friend:
Τα glitter είναι τάση το 2016-17 και τα βλέπουμε παντού από το μακιγιάζ μέχρι τα ρούχα αλλά και στα νύχια για το Φθινόπωρο - Χειμώνα. Προσθέστε glitter πάνω από μαύρο ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα,  αλλά και στις άκρες των νυχιών ω μια διαφορετική και πιο glam εκδοχή του γαλλικού.  Τα κρύσταλλα swarovski προσθέτουν πολυτέλεια στα νύχια και απογειώνουν το μανικιούρ σας. 

  • Marble:

To marble σχέδιο είναι ένα από τα απόλυτα must για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016-17. Δείχνουν υπέροχα σε πιο φυσικά χρώματα  και μυστηριώδη. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και κάντε συνδυασμούς χρωμάτων για να πετύχετε ένα μοναδικό marble σχέδιο.



  • Different French:
Ξεχάστε το κλασσικό λευκό γαλλικό μανικιούρ. Η μόδα για αυτή τη σεζόν θέλει ως βασικό χρώμα το μαύρο. Συνδυάστε το με λευκό ή nude χρώμα.  



  • Negative space:
Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα negative space σχέδια. Δημιουργήστε γραμμές, ρίγες, κουκκίδες και γεωμετρικά σχέδια που καλύπτουν το νύχι και κλέβουν τις εντυπώσεις. 

  • Less is More- Classic Manicures:
Tο απλό μανικιούρ είναι πάντα κλασσικό Χρώματα όπως το taupe, το nude και άλλες ουδέτερες αποχρώσεις αποτελούν μια καλή επιλογή για όλες τις περιστάσεις και είναι τάση για τη φετινή χρονιά. Τάση είναι επίσης και τα έντονα χρώματα που κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται νεότερα!
  • Art on the Tips: 
Τα σχέδια στις άκρες των δακτύλων σε σχήμα χιονισμένης βουνοκορφής ή σαν τελείωμα δαντέλας με διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο νύχι, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις της σεζόν. 
  • Nail Art:

Συνδυάστε χρώματα, σχέδια, και δημιουργήστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα!! Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και κλέψτε τις εντυπώσεις με εντυπωσιακά nail art. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: