Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Επιστροφή στην Πόλη: Φθινοπωρινές Τάσεις Ομορφιάς 2015

Όπως κάθε εποχή έτσι και το φθινόπωρο κάθε γυναίκα προσαρμόζει το style του μακιγιάζ, των μαλλιών και φυσικά των νυχιών σύμφωνα με τις νέες τάσεις της εποχής έτσι ώστε να εντυπωσιάσει και να μαγνητίσει τους γύρω της. 
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να νιώθετε λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση ακόμα και τις πιο μουντές μέρες του φετινού φθινοπώρου.


Μακιγιάζ:
Το μακιγιάζ προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση και την εποχή. Tο φθινόπωρο είναι η εποχή που πρέπει να περάσουμε από τα λαμπερά χρώματα των κραγιόν, τις γυαλάδες και κάθε τι που θυμίζει καλοκαίρι, σε πιο σκούρα χρώματα σκιών για τα μάτια και κραγιόν για τα χείλη.
- Για το πρόσωπο χρησιμοποιήστε το κατάλληλο foundation, concealer και πούδρα για τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του, έτσι ώστε να δώσετε ένα matte αποτέλεσμα και την εικόνα ενός αλαβάστρινου προσώπου.
- Για τα μάτια σας προτιμήστε σκιές σε ζεστούς τόνους όπως βυσσινί,πορφυρό και φυσικά γήινες αποχρώσεις  όπως καφέ,λαδί,"σαμπανιζέ" για ένα πιο φυσικό μακιγιάζ. Ιδιαίτερα φέτος,σύμφωνα με τις τάσεις του μακιγιάζ όμως,  μπορείτε να τολμήσετε και τις μεταλικές σκιές ματιών, τις έντονες βλεφαρίδες τύπου twiggy και τις έντονες γραμμές eyeliner.
- Τέλος για τα χείλη τo φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή να αναδείξετε την πιο femme fatale πλευρά σας και να χρησιμοποιήσετε σκούρες αποχρώσεις κραγιόν. Σύμφωνα με τις τάσεις του μακιγιάζ για φέτος τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το βυσσινί, το μπορντό, το μωβ και το μαύρο.






Μαλλιά:
Για τα μαλλιά οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Χαμηλές "αλογοουρές", χαμηλοί και γυριστοί (twisted) κότσοι, "έντονες" χωρίστρες στο πλάι, αφέλειες και ελαφρά κυματιστά μαλλιά με άρωμα καλοκαιριού. Όσον  αφορά τα χρώματα στα μαλλιά πειραματιστείτε με ζεστές αποχρώσεις. Από το ξανθό και το χάλκινο στο κόκκινο και το καστανό ombre. Και τέλος για τις πιο τολμηρές προτείνουμε τις παστέλ αποχρώσεις του ροζ και της λεβάντας για ξανθά μαλλιά ενώ για τις πιο μελαχρινές προτείνουμε αποχρώσεις σε σκούρο βιολετί.  









Νύχια: 
Φυσικά ακόμα και τα νύχια πρέπει να είναι περιποιημένα και να ακολουθούν τις τάσεις χρωμάτων για το φετινό φθινόπωρο. Προτείνουμε το μπορντό, το δαμασκηνί, το κυπαρισσί και τα μεταλλικά χρώματα με ιδιαίτερη προτίμηση στο μεταλλικό μπλε και στο μεταλλικό γκρι. Μην ξεχνάτε βέβαια τις κλασικές επιλογές του διαχρονικού "γαλλικού" και του άκρως φλογερού κόκκινου.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γεια σου! Είμαι σχετικά καινούρια blogger και θα χαιρόμουν αν περνούσες από το blog μου! www.stroumfitasmurf.blogspot.gr

Unknown είπε...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ... το blog σου έχει πολύ ενδιαφέρον και σ' αυτό μπορείς να βρεις πολλά διαφοερτικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ! Nice work Stroumfita Smurf!

Ελπίζουμε ακόμα να διαβάζεις τα post μας και να είσαι ικανοποιημένη με τη δουλειά μας! Beauty Blinks 2U