Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Bridal Makeup Tips: 6 λάθη στο νυφικό μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγετε!



Η ημέρα του γάμου θεωρείται μια από τις σημαντικότερες ημέρες για τη ζωή μιας γυναίκας και το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στο να έχει η νύφη την εικόνα που έχει ονειρευτεί.
Η αγωνία πολλές φορές και το άγχος να είναι μια νύφη τέλεια την ημέρα του γάμου της, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία makeup artist και να κάνετε αρκετά δοκιμαστικά πριν καταλήξετε στο τελικό μακιγιάζ της μεγάλης ημέρας. 
Ποια είναι όμως τα συνηθέστερα λάθη που γίνονται στο νυφικό μακιγιάζ και πως μπορείτε να τα αποφύγετε;
  1. Περισσότερο makeup απ’ όσο χρειάζεται: Δεν πρέπει μια νύφη να μοιάζει «ψεύτικη» κούκλα, οι ατέλειες είναι γοητευτικές και μας χαρακτηρίζουν
  2. Περισσότερη λάμψη απ’ όση χρειάζεται: Σε ένα νυφικό μακιγιάζ οι γυαλάδες είναι τάση. Γυαλάδες δημιουργούμε στα κόκαλα του προσώπου, δηλαδή στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης, στο άνω χείλος, στο κόκαλο του φρυδιού και λίγο πιο πάνω από το φρύδι. Προσπαθήστε όμως να μην υπερβάλλεται με την ασημόσκονη καθώς οτιδήποτε υπερβολικό δεν είναι επιθυμητό, ακόμα και γι’ αυτή τη μοναδική μέρα. 
  3. Πολύ έντονο μακιγιάζ: Η νύφη δεν χρειάζεται ένα πολύ έντονο μακιγιάζ για να είναι όμορφη. Για να είναι μια νύφη γοητευτική και αυτό να αποδοθεί και στις φωτογραφίες πρέπει να τονίσει ένα σημείο του προσώπου. Επιλέξτε μαζί με τον επαγγελματία makeup artist πιο σημείο του προσώπου σας θα τονίσετε, ανάλογα με το τι σας κολακεύει και τι θέλετε.  
  4. Εντελώς διαφορετικό look: Το μακιγιάζ της νύφης πρέπει φυσικά να είναι ιδιαίτερο, να της ταιριάζει, να την κάνει να νιώθει όμορφη και κυρίως να μην την παραμορφώνει αλλά να την αναδεικνύει. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγετε μια πολύ extreme εμφάνιση που δεν θα συμβαδίζει με τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα σας. 
  5. Έλλειψη των σωστών προϊόντων: Σε συνεννόηση με τον makeup artist που έχει αναλάβει το νυφικό σας μακιγιάζ επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για τις ανάγκες σας. Ειδικά προϊόντα για τη βάση του μακιγιάζ σας (ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας),  πούδρα για να αφαιρέσετε τη γυαλάδα, αδιάβροχο mascara για να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα αν συγκινηθείτε και φυσικά μακράς διαρκείας κραγιόν για ζουμερά χείλη όλη τη βραδιά.  
  6. Θεραπείες την τελευταία εβδομάδα: Για να είναι το δέρμα σας λαμπερό και ενυδατωμένο την ημέρα του γάμου σας πρέπει να κάνετε κάποιες θεραπείες αισθητικής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Καθαρισμό, απολέπιση και άλλες περιποιήσεις που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα ή δεν τις συνηθίζετε σε συχνή βάση, φροντίστε να τις κάνετε αρκετό καιρό πριν τη μέρα του γάμου, ώστε το δέρμα σας να προλάβει να ξεκουραστεί και να επανέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: