Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μια φορά και έναν καιρό...

Μια φορά και έναν καιρό κάπου στη δεκαετία του 90 σε δύο μακρινά βασίλεια,γεννήθηκαν δύο μικρά κοριτσάκια η Tzw και η Esmi. Τα δύο μικρά κοριτσάκια συνήθιζαν να παίρνουν τα ρούχα των μαμάδων τους (κρυφά συνήθως) και να ντύνονται " μεγαλίστικα". Παρίσταναν τις "κυρίες ", χρησιμοποιώντας καλλυντικά και ζωγράφιζαν το μέλλον τους.
 Τα χρόνια περνούσαν και καθώς τα κοριτσάκια μεγάλωναν, μεγάλωνε κι η αγάπη τους για την ομορφιά! Έτσι αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα... να μάθουν τα πάντα γύρω από την αισθητική . Κάπως έτσι λοιπόν συναντήθηκαν , γνωρίστηκαν και αποφάσισαν να ενώσουν τις γνώσεις τους και να τις μοιραστούν με όλους όσους αγαπάνε εξίσου πολύ την ομορφιά αλλά και χρειάζονται κάποιες μικρές συμβουλές γύρω από αυτήν. Ένα blog γεμάτο μακιγιάζ ,περιποίηση προσώπου και σώματος , σκέψεις και όνειρα δικά τους αλλά και όλων των γυναικών. 
Beauty blinks 2 u λοιπόν.... !!!!



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Κοριτσάκια μου γλυκά!!! καλή αρχή στην νέα σας προσπάθεια!!! Σας εύχομαι κάθε επιτυχία! Είναι κάτι που το αγαπάτε και το έχετε δουλέψει πολύ και για αυτό είμαι σίγουρη πως θα έχετε μια λαμπρή πορεία σε αυτό! Έχετε τις καλύτερες ευχές μου, την υποστήριξη και την αγάπη μου!!!!!!! :) :*