Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Nude Smokey : Το απόλυτο look της άνοιξης!!!

Το καφέ χρώμα συμβολίζει την ζεστασιά, την σταθερότητα και την απλότητα. Το smokey eyes σε γήινους τόνους είναι must αυτή την άνοιξη ! Τολμήστε nude αποχρώσεις σε μάτια και χείλη για σαγηνευτικό βλέμμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 

Πρόσωπο : Απλώστε foundation στο κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τοποθετήστε consealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Πουδράρετε όλο το πρόσωπο με διάφανη πούδρα ή σε χρώμα που να ταιριάζει με τo foundation. Τονίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα.  
Tip: Απλώστε foundation και πούδρα και στα χείλη σας !

Χείλη: Για πρωινό μακιγιάζ προτιμήστε αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος ή του ανοιχτού ροζ. Με ένα καφέ μολύβι που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν σας, περιγράψτε τα χείλη σας, δίνοντας τους το σωστό σχήμα και στη συνέχεια γεμίστε όλο το πάχος των χειλιών. Με ένα πινελάκι τοποθετήστε το κραγιόν, προσεκτικά πάνω στο περίγραμμα που έχετε δημιουργήσει με το μολύβι. Για περισσότερη διάρκεια, τοποθετήστε δύο στρώσεις  κραγιόν. Για βραδυνές εμφανίσεις δώστε ένταση στα χείλη τοποθετώντας μία πιο σκούρα απόχρωση του καφέ. 
Τip: Αφού τοποθετήσετε το κραγιόν αποφύγετε να τρίψετε τα χείλη σας μεταξύ τους, καθώς έτσι θα χαλάσετε το σχήμα που τους έχετε ήδη δώσει. 

Μάτια : Για πρωινό ελαφρύ μακιγιάζ, τοποθετήστε μια πιο ανοιχτή καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Απλώστε  σκιά και στο κάτω βλέφαρο. Με ένα μαύρο μολύβι περιγράψτε το άνω βλέφαρο και σβήστε με το πινέλο. Στο κάτω βλέφαρο, τοποθετήστε καφέ μολύβι. Για βραδυνές εμφανίσεις, διαλέξτε πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ, για να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στα μάτια! Τοποθετήστε άφθονες στρώσεις μάσκαρα, που θα δώσουν όγκο στις βλεφαρίδες σας και θα απογειώσουν το look.

Παρειές (Μάγουλα): Προτιμήστε φυσικές, ουδέτερες αποχρώσεις! Για το βράδυ ανανεώστε το ρουζ σας, προσθέτοντας λίγη ακόμη ποσότητα. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: