Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Γιαούρτι: Ο Σύμμαχος σας στην Αντιγήρανση

Με την πάροδο της ηλικίας πραγματοποιούνται πολλές μεταβολές στο δέρμα του προσώπου με κύρια χαρακτηριστικά τις ρυτίδες, την ξηρότητα και τραχύτητα του δέρματος και τις χρωματικές αλλαγές. Επωφεληθείτε από το αγνό γιαούρτι και χρησιμοποιήστε το για την ομορφιά σας. Τα πλούσια συστατικά του γιαουρτιού θα αναπλάσουν την επιδερμίδα σας, θα ενεργοποιήσουν την κυκλοφορία του αίματος και θα σας βοηθήσουν να σταματίσετε μια για πάντα το ρολόι του χρόνου!

Μάσκα με γιαούρτι για βαθιά ενυδάτωση:
Τι θα χρειαστείτε:
  •  1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλιά του γλυκού αμυγδαλέλαιο
  • 2-3 σταγόνες χυμό από λεμόνι
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και με τη βοήθεια ενός μίξερ ανακατέψτε τα καλά για να γίνουν ένα ομοιγενές μίγμα. Έπειτα τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια απλώστε τη μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και αφήστε τη να δράσει για 30' λεπτά. Το γιαούρτι σε συνδιασμό με το αμυγδαλέλαιο θα ενυδατώσουν το δέρμα, ενώ το λεμόνι με τις λευκαντικές του ιδιότητες θα απαλύνει οποιαδήποτε δισχρωμία. Τέλος η χαμηλή θερμοκρασία του μίγματος θα συσφίξει το δέρμα σας αφήνοντάς το σφριγηλό και αναζωογονημένο! 

    Μάσκα με γιαούρτι κατά των ρυτίδων:
    Τι θα χρειαστείτε:
    • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
    • Ασπράδι από ένα αυγό
    • 1 κουταλιά του γλυκού έλαιο δενδρολίβανου
     Εκτέλεση: 
    Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια τοποθετήστε σε "μπεν μαρί" ανακατεύοντας συνεχώς(προσοχή η θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τους 50-60 βαθμούς Κελσίου). Μόλις το μίγμα σας αποκτήσει την μορφή πλούσιας κρέμας αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.Απλώστε το σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Τέλος αφήστε τη να δράσει για 20' λεπτά και αφαιρέστε με άφθονο κρύο νερό.



    Δεν υπάρχουν σχόλια: