Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εμπνευστείτε από τους σταρ...*Όντρεϊ Χέπμπορν*


Η Όντρεϊ Χέπμπορν (Audrey Hepburn, 4 Μαΐου 1929-20 Ιανουαρίου 1993) ήταν ηθοποιός αγγλικής και ολλανδικής καταγωγής, μια από τις πλέον φημισμένες παγκοσμίως του 20ου αιώνα. Η καριέρα της ως ηθοποιού ξεκίνησε με την εκπαιδευτική ταινία: «Dutch in Seven Lessons» (Ολλανδικά σε επτά μαθήματα). Έπειτα εμφανίστηκε σε μουσικές παραστάσεις όπως το «High Button Shoes» και «Sauce Piquante». Ο πρώτος της ρόλος στον κινηματογράφο ήταν στη βρετανική ταινία «One Wild Oat» όπου και υποδύθηκε μια ρεσεψιονίστ. Έπαιξε αρκετούς μικρούς ρόλους στις ταινίες «Young Wives’ Tale», «Laughter in Paradise», «The Lavender Hill Mob» και «Monte Carlo Baby». Η πρώτη αξιοπρόσεκτη εμφάνισή της στον κινηματογράφο ήταν το 1952 στην ταινία «Secret People» όπου και υποδύθηκε μια σπουδαία μπαλαρίνα. Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος και μάλιστα σε αμερικάνικη ταινία ήταν μαζί με τον Γκρέγκορι Πεκ στην ταινία «Διακοπές στη Ρώμη» (Roman Holiday) και «Πρόγευμα στο Τίφανις» (Breakfast at Tiffany’s).


 Η Όντρεϊ Χέπμπορν μέχρι τις μέρες μας παραμένει ένα πρότυπο ομορφιάς και στιλ. Θεωρείτε μια από τις ομορφότερες γυναίκες όλων των εποχών. Ο τρόπος ντυσίματός της παραμένει δημοφιλής ανάμεσα στο γυναικείο πληθυσμό και το μακιγιάζ της επηρέασε επιδείξεις μόδας και διαφημιστικές καμπάνιες. Το μακιγιάζ της είχε στόχο να τονίσει τα φυσικά χαρακτηριστικά.  
  • Για να πετύχουμε την απαλή βελούδινη όψη του πρόσωπου της Όντρεϊ  Χέπμπορν πουδράρουμε και χρησιμοποιούμε ένα ανοιχτόχρωμο ρουζ. 
  •  Για να δημιουργήσουμε τα χαρακτηριστικά μάτια «ελαφίνας», τονίζουμε τις βλεφαρίδες οι οποίες γυρίζονται με ψαλίδι και βάφονται με mascara. Τονίζουμε τα φρύδια με τη χρήση καφέ μολυβιού ή και σκιάς. Τα φρύδια της σταρ ήταν πυκνά, έντονα και καλοσχηματισμένα. Προαιρετικά τονίζουμε τα μάτια με λίγη μπεζ σκιά.   
  • Σχηματίζουμε τα χείλη  με μολύβι στο χρώμα του δέρματος με το οποίο γεμίζουμε όλη την επιφάνεια τους και από πάνω προσθέτουμε λίγο lip-gloss.

Δεν υπάρχουν σχόλια: