Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τέλεια φρύδια, εύκολα και γρήγορα!!!!

Τα φρύδια είναι το πλαίσιο σε μια όμορφη εικόνα, τα μάτια. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια δίνουν έκφραση στο πρόσωπο, τονίζουν το βλέμμα και αναδεικνύουν τα μάτια. Το ιδανικό σχήμα φρυδιών εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου, το σχήμα των φρυδιών, την απόσταση των ματιών μεταξύ τους καθώς και την απόσταση των φρυδιών μεταξύ τους. 

Μακιγιάζ φρυδιών σε 5 απλά βήματα :
  1. Σχεδιάζουμε με μολύβι το περίγραμμα του φρυδιού σε σχήμα που να ταιριάζει με το πρόσωπο μας. Επιλέγουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει.
  2. Γεμίζουμε με το μολύβι τα κενά ανάμεσα στα φρύδια, ιδιαίτερα την περιοχή  κοντά στη βάση της μύτης. 
  3. Με το βουρτσάκι φρυδιών, χτενίζουμε τα φρύδια, ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το χρώμα.
  4. Με ένα λευκό μολύβι ή σκιά δίνουμε φως κάτω από το φρύδι.
  5. Με ένα πινέλο ή μια μπατονέτα σβήνουμε ομοιόμορφα το λευκό γύρω από το φρύδι. 
 Extra Tips :
  • Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, η αλλαγή του σχήματος των φρυδιών μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία στο πρόσωπο και να αλλάξει την εμφάνιση του. Για οβάλ πρόσωπο επιλέγουμε φρύδια με γλυκιά μαλακή γωνία προς τα πάνω. Για μακρύ πρόσωπο σχηματίζουμε τα φρύδια επίπεδα και οριζόντια. Για στρογγυλό πρόσωπο σχηματίζουμε έντονη γωνία με μακρύ τόξο και μικρή άκρη. Τέλος, για τριγωνικό πρόσωπο επιλέγουμε στρογγυλά σχήματα φρυδιών. 
  • Ανάλογα με το σχήμα του φρυδιού :
  1. Για πυκνά φρύδια : Βουρτσίζουμε τις τρίχες του φρυδιού με μια βούρτσα προς τα κάτω και κόβουμε ότι περισσεύει το με ένα ψαλιδάκι, ακολουθώντας το φυσικό τόξο του φρυδιού. Με μια χτένα τους δίνουμε σχήμα.
  2. Για λεπτά φρύδια : Σχηματίζουμε τα φρύδια στο επιθυμητό σχήμα, που να ταιριάζει και με τα δύο φρύδια, και ύστερα γεμίζουμε τα φρύδια με την απόχρωση που θέλουμε και τα βουρτσίζουμε . 
  3. Για αραιά φρύδια :  Κάνουμε μια τελεία εκεί που θα έπρεπε να ξεκινάει και να τελειώνει το φρύδι και γεμίζουμε για να πετύχουμε το επιθυμητό σχήμα και πάχος, είτε με μολύβι είτε με σκιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: